У Кам’янці-Подільському запрацював Клуб сержантів

На Хмельниччині відкрили перший культурно-дозвільний заклад у Командуванні Сил підтримки війська.

У приміщенні колишнього Гарнізонного будинку офіцерів у Кам'янці-Подільському запрацював Клуб сержантів.

Про це повідомляє АрміяInform.

За словами заступника начальника Об’єднаного навчально-тренувального центру Сил підтримки ЗС України з морально-психологічного забезпечення підполковника Богдана Беркути, сержантський клуб розташований у приміщенні колишнього гарнізонного Будинку офіцерів, має окремий вхід, а його загальна площа становить близько 200 квадратних метрів. Це перший такий культурно-дозвільний заклад у Командуванні Сил підтримки вітчизняного війська.

Клуб для  українських сержантів створено на зразок закладів армій провідних країн світу, передусім НАТО. Перед початком будівництва наші військові зустрілися з колегами з Канади та дослухалися до їхніх порад. Адже в канадців такі заклади діють для різних категорій військовослужбовців: солдатів, сержантів та офіцерів, – каже підполковник Богдан Беркута.

Тож відтепер сержанти в Кам’янці-Подільському мають свій куточок, де можна в неформальній атмосфері зустрічатися з друзями, пограти в більярд чи послухати улюблену музику. А за потреби й поспілкуватися з юристом, психологом чи військовим капеланом. За задумом, це своєрідний «хаб» під одним дахом для належного відпочинку і згуртування військового колективу.

Відвідувати сержантський клуб зможуть сержанти військових частин міста, однак, на їхнє запрошення, завітати сюди зможуть й інші військовослужбовці гарнізону.

2ogoloshenya