Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Карантин вихідного дня у Кам’янці-Подільському: ринки працюватимуть

Уряд запровадив в Україні карантин «вихідного дня», адаптивний карантин змінив на загальнодержавний. Що це означатиме для Кам’янці-Подільського та які обмеження діятимуть вже цими вихідними.

«Поки що Постанови немає. І ми не знаємо, в яких рамках можемо діяти. Але у зв'язку з численними проханнями рестораторів і готельєрів, думаємо, як дати їм змогу адаптуватися до ситуації і дозволити ще ці вихідні пропрацювати.  Адже закуплено продукти, запущено опалення, отримано замовлення, які потрібно виконати», - написав на своїй сторінці у Фейсбук міський голова Михайло Сімашкевич.

Нагадаємо,11 листопада, Кабмін запровадив на території України так званий карантин вихідного для боротьби з поширенням COVID-19.

Обмеження, які передбачає карантин "вихідного дня"

Як зазначив мер ринки на вихідних у Кам‘янці-Подільському працюватимуть. Наразі вирішується питання з роботою ресторанів та готелів.

Також уряд прийняв рішення замінити адаптивний крантин, за яким країна ділилася на 4 рівні епідемічної небезпеки, на загальнодержавний із заборонами, які діють у "помаранчевій" зоні карантинних обмежень. 

Відтак, у будні в Кам'янці-Подільському діятимуть наступні обмеження

2ogoloshenya