У Кам'янці-Подільському "слуга народу" та місцева ВО "Свобода" утворили ситуативну коаліцію

Сьогодні хочемо ознайомити громаду, в яких умовах відбувається робота ТВК. Вчора наша знімальна група прибула до будівлі виконкому, де засідає виборча комісія, о  22.00 туди ж підтягнулась група осіб.  Як згодом виявилося це були представники (еліти) місцевого осередку "слуг народу".

Розвернути камеру наказав помічник нардепа Марчука Олександр Дяконов. Окрім нього вдалося ідентифікувати, помічника нардепа Дудзяка,  2-й номер "слуги народу" Сергій Самсонюк. Він фактично і відповідає за роботу штабу. Також в тісній компанії з ними  кандидат на посаду міського голоси від партії "УДАР" Володимир Костинюк.

Емоційне обговорення подій які  відбувалися в ТВК судячи по жестикуляції та тону було в самому розпалі, але не будемо забігати наперед . Вчора ввечері комісія мала розпочати перерахунок голосів на виборчих дільницях, де неможливо було встановити результати голосування. Однак члени комісії від політичної сили ВО "Свобода" та "Слуг народу" вирішили, що необхідна технічна перерва й фактично зірвали засідання.

Детальніше у відеосюжеті:

2ogoloshenya