48 хворих на COVID-19 за минулу добу: Кам’янець-Подільський залишається у «червоній» зоні

Таке рішення було ухвалено  30 жовтня на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Про це повідомляє міністр Кабміну Олег Немчінов у Фейсбук.

За рішенням держкомісії до «червоної» зони віднесли міста Хмельницький, Кам’янець-Подільський, Нетішин, Славута та Шепетівка, у Білогірський, Віньковецький, Волочиський, Городоцький, Дунаєвецький, Кам’янець-Подільський, Летичівський, Славутський, Старосинявський, Теофіпольський та Ярмолинецький райони Хмельницької області.

До “помаранчевої” зони потрапили місто Старокостянтинів, Деражнянський, Ізяславський, Красилівський, Новоушицький, Полонський, Старокостянтинівський, Хмельницький, Чемеровецький та Шепетівський райони.

Нове зонування почне діяти з 00 годин 00 хвилин  2 листопада (понеділок).

Додамо, що за минулу добу, 29 жовтня, у Кам'янці-Подільському виявили 48 нових випадків інфікування коронавірусом, ще 11 випадків зафіксували у Кам'янець-Подільському районі. Від ускладнень внаслідок коронавірусу помер 70-річний кам'янчанин.

Всього на Хмельниччині вчора додалося 563 хворих на коронавірус. На сьогодні, у Кам'янці-Подільському 801 людина лікується від COVID-19, у Кам'янець-Подільському районі 462 осіб хворіють на коронавірус. У медзакладах міста стаціонарно лікуються 85 осіб з позитивним аналізом на коронавірус.

Нагадаємо, що 

2ogoloshenya