На Кам’янеччині шість кандидатів в депутати передумали балотуватися на місцевих виборах

На Хмельниччині найбільше претендентів достроково припинили боротьбу за депутатські мандати до Кам’янець-Подільської районної ради та Хмельницької обласної ради.

Шість потенційних депутатів до Кам’янець-Подільської районної ради вибули з балотування на чергових місцевих виборах, які відбудуться 25 жовтня. П’ятеро  – відмовились боротися за мандат у Хмельницькій обласній раді. Двоє кандидатів припинили похід у депутатство Нетішинської міської ради, один – до Волочиської міської ради.

Про це повідомляють у ЦВК.

Тих, хто передумав балотуватися найбільше  у "Слуги народу" -четверо, по двоє представників - "За майбутнє", ОПЗЖ,  "ЄС", по одному з ПП "За конкретні справи", ВО "Батьківщина", СДП, "Наш край".

На Кам’янеччині з боротьби за депутатське місце в районній раді вибули Прубняк Тетяна Василівна, політична партія "Європейська солідарність"; Пустій Тетяна Іванівна, "За конкретні справи"; Гурський Микола Миколайович, "За майбутнє"; Свідер Валерій Віталійович, політична партія "Опозиційна платформа – за життя"; Танаскова Ірина Володимирівна "Опозиційна платформа – за життя"; Пукас Вадим Миколайович, "Слуга народу".

2ogoloshenya