"Вечірній Кам'янець" повертається в інформаційний простір Кам'янця-Подільського та України

Минуло декілька днів після нашого повідомлення про припинення діяльності нашого видання у зв'язку з погрозами, які надійшли на адресу редакції та головного редактора. Ми доволі серйозно поставились до попередження, яке було опубліковано в одному телеграм-каналі, зважаючи на те, що маємо попередню інформацію хто за ними стоїть, а також які саме кошти були задіяні в виборчій компанії цих кандидатів.

Водночас після появи так званого попередження поводитися (тихо) на телеграм-каналі, на адресу нашої редакції надійшла велика кількість інформації, яка стосувалася його організаторів, адміністраторів та спонсорів. Напевно, щоб правоохоронцям зібрати таку кількість матеріалів необхідно декілька років.

Поряд із цим, після нашого звернення до читачів "Вечірнього Кам'янця" ми отримали їх підтримку. Люди, які підставили плече - це ті хто немає ніяких титулів і не належать до так званих еліт. Вони звичайні українці, кам'янчани, які за роки нашої роботи вже зрозуміли хто щодня чесно працює для того, щоб вони знали правду, а хто намагається маніпулювати їхньою думкою в інтересах злодійських топ-груп міста.

Зважаючи на численні прохання наших читачів не припиняти роботу, а також зважаючи на необхідність донесення вкрай важливої інформації ми прийняли рішення відновити діяльність нашого видання.

ХТО СТОЇТЬ ЗА ПОГРОЗАМИ?

Інформація про окремих чиновників, які в сотні разів збільшили свої статки перебуваючи на посадах у виконкомі та на посадах директорів комунальних підприємств вже незабаром стане відома Вам шановні наші друзі.

Ми опублікуємо інформацію як і з ким розраховувались за підряди та ремонти, як отримував кандидат Ведерніков землю під квітковий ринок і по скільки ним були продані кіоски підприємцям міста та що насправді отримав від цього міський бюджет.

Як отримували землю топ-чиновники і яка схема їх забудови. Як розраховувалися з людьми які створювали сторінки в Інтернеті для обливання брудом своїх опонентів, й скільки на ці потреби було витрачено з міського бюджету. Як отримували нагороди бездарні особистості, а дійсно заслужені люди просто викреслювалися з активного життя міста шляхом створення для них штучних перешкод в роботі. Хто і чим розраховувався з топ-чиновниками за беззаконня. Чому в місті смерть від онкозахворювань вийшла на перше місце і хто за цим стоїть. Як нині чинний народний обранець віддає накази звернути увагу на роботу окремих підприємств й закриває очі на підприємства з сумнівною репутацією, але лояльними до нього керівниками. Як створювалася "інформаційна аура", яка прикривала відкати, віджими квартир, та сотні інших кримінальних злочинів топ-чиновників міської ради.

На сьогодні вже відомо хто займався чорним піаром під час передвиборчої кампанії на позачергових виборах до Верховної Ради України по 193 виборчому округу минулого року. Як на основі благодійних фондів створювались ботоферми, хто проплачував для них закупку комп'ютерної та оргтехніки. Ви побачите як і в яких розмірах отримували хабарі топ-чиновники нашого міста. Та чому вони пішли на змову проти кандидата номер один на цих виборах міського голови нашого міста. Чому вони імітуючи дружбу з Володимиром Мельниченко роками розкрадали кошти, які він як депутат, заводив в місто, а зараз смертельно бояться , щоб він не дізнався правди. Як мільйони гривень списувались на дурні рекорди України в той час, як звичайні люди ледве зводили кінці з кінцями.

Ви вирішили залякати нас? Земля буде горіти під ногами у Вас, "дорога наша еліта".

Як Ви гадаєте, що на відео робить колишня керуюча справами Виконавчого комітету Кам'янець-Подільської міської ради Валентина Стельмах?

2ogoloshenya