Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Добрі слова  добрим людям з нагоди величного свята!

14 жовтня В Україні встановлено державне свято День Захисника Вітчизни. В цей день ми  вшановуємо наших славних Захисників України   та героїчних українських козаків, які покрили себе немеркнучою славою захищаючи рідну землю від іноземних загарбників. В цей день  український народ з радістю  відмічає  також велике православне свято  ПОКРОВА ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ.

Наш український народ завжди свято вшановував найкращі вікові традиції православної церкви, яка в часи добра і в часи незгод була із своїм народом. Велике православне свято Покрова  Пресвятої Богородиці було і є особливо урочистим і жаданим для нашого народу. В часи важких випробувань люди завжди зверталися до Пресвятої Богородиці, шукаючи в ній захисту та порятунку. В цей день ми також вшановуємо наших славних українських козаків, які з давніх часів боронили нашу землю від ворогів.. Їхніми героїчними, безсмертними  подвигами захоплювався весь світ. Про них складали легенди, писали книги, знімали кінофільми. Захист держави, захист свого народу  завжди були священним обов’язком для його кращих представників –  людей мужніх, сміливих, сильних духом і тілом, відданих своїй Батьківщині. Нам є на кого рівнятися. Ми пишаємося нашими славними ветеранами Другої світової війни, які героїчно воювали з німецько-фашистськими загарбниками, відстояли  і захистили мир для нашої держави і  всього світу. Ми низько схиляємо свої голови перед захисниками Батьківщини, які загинули, захищаючи рідну землю від ворогів. Вічна їм слава, і вічна їм пам’ять!

Добрі слова  добрим людям з нагоди величного свята!

Добрі слова  добрим людям з нагоди величного свята!

Сьогодні ми висловлюємо щирі слова вітання та найкращі побажання мешканцям та гостям нашого міста, зокрема всім  нашим ветеранам війни та праці. Так випало, що в ці золоті, осінні дні відмічають свій День народження ветерани, що сумлінно трудилися все своє життя на благо нашої Батьківщини, а сьогодні приймають активну участь у роботі ветеранської організації міста.   

Рада Ветеранів міста сердечно вітає Валентину Степанівну Клюс, яка багато років була старостою прославленого хору "Квітка на камені". Вона є  надзвичайно порядною, працелюбною людиною,  а також високопрофесійним фахівцем своєї справи. Це саме за її активної участі хор став великим і поважним гуртом однодумців,   сильних духом, енергійних, добрих душею і серцем людей, які не звикли пасувати перед труднощами, а успішно долають їх. Вони показували і показують приклади високої професійної, творчої майстерності,  наповнюють  яскравим позитивним змістом життя людей. Ми також щиро вітаємо педагога –вихователя, професора Національного  Університету імені Івана Огієнка Зою Єгорівну Запорожан, яку ми дуже поважаємо. В ці гарні осінні дні також відмічають свій День народження і Федорчук Галина Михайлівна, якій виповнюється 80 років. Вона Ветеран праці заводу "ВАТ МОТОР". Працювала каси       

ром, бухгалтером, заступником головного бухгалтера. На заводі працювала 40 років, приймала активну участь у громадському житті підприємства. Святкують свій День народження і Ветерани праці, учасники Великої Вітчизняної війни Велікан Олена Андріївна і Дунак. Честь і слава нашим дорогим ветеранам.   Ми з великим задоволенням вітаємо із Днем народження наших активних членів ветеранської організації Кротюка Григорія  Феодосійовича і Топольницького   Валентина Івановича.5  

Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, сімейного благополуччя, злагоди і всього найкращого у Вашому житті! Нехай кожний день приносить Вам тільки радість, добрий настрій і добрі новини!

Своєю невтомною працею, чесністю, порядністю, високою вимогливістю до себе Ви заслужили велику повагу і авторитет  серед ветеранської організації,  мешканців нашого міста та всього Подільського краю. Ми знаємо Вас як активних громадських діячів, енергійних, високоосвічених  людей, які багато  зробили та робите  на благо громади нашого міста. Ви багато допомагаєте ветеранській організації і людям, які цього потребують, за що Вам низький уклін і подяка. Завжди, в будь-яких ситуаціях, Ви проявляєте мудрість, ініціативу і першими  приступаєте до роботи щоб покращати життя наших людей. Ви обдаровані, творчі людина – любите квіти, тому найкращі квіти  і найкращі вітання будуть Вам нашим подарунком. Маємо велику надію, що Ви і надалі будете такими ж активними, добрими людьми – ініціаторами гарних справ.

Бажаємо Вам щастя, радості, тепла,

Щоб всі негаразди згоріли до тла!

В житті хай завжди буде свято,

А поруч друзі, дружба, доброта,

Здоров’я, щастя, успіхів багато,

На многії, багатії літа.

Слова вітання та найкращі побажання іменинникам, мешканцям та гостям міста з нагоди урочистих свят висловлюють Почесний ветеран України, голова ради ветеранів, член виконкому міста, член обласної організації ветеранів України, полковник у відставці Леонтій Рогаль, голова комісії з житлово-комунального господарства та комунальної власності Громадської Ради при виконавчому комітеті міської ради,  генерал – хорунжий МГО "Військо Запорізьке" Анатолій Боровський, Почесний громадянин міста Кам’янець-Подільський, депутат міськради двох скликань, генерал – майор інженерних військ, кандидат військових наук, колишній начальник Військово-інженерного інституту імені маршала інженерних військ В.К.Харченко  Василь Мельницький, голова комітету ветеранів війни та збройних сил ради ветеранів міста, голова первинної ветеранської організації 1500 Центру інженерних військ МО України,  генерал-єсаул МГО "Військо Запорізьке" Валерій Перевознюк,  Голова Громадської Ради при  виконавчому комітеті міської ради та голова Спілки ветеранів Афганістану Володимир Дудко, підполковник  Олександр Маслов - голова первинної ветеранської організації КПВВІКУ  імені маршала інженерних військ В.К.Харченко.

Анатолій Бернадін. Керівник прес-центру ради ветеранів міста Кам’янець-Подільський.

2ogoloshenya