Відповідь директора ринку Сергія Чернявського на провокативні заяви "слуги народу" Марчука

Директор КВЗП "Кам'янець-Подільський" Сергій Чернявський прокоментував нещодавні заяви народного депутата України Ігоря Марчука.

Шановні кам'янчани!

Як завжди, під час передвиборчого процесу розповсюджується багато неправдивої і відверто брехливої  інформації.

Хочемо зазначити , що в 2000 році Кам’янець-Подільська міська рада видала державний акт на право постійного користування земельною ділянкою КВЗП «Кам’янець-Подільський» з цільовим призначенням - для обслуговування території ринку.

В 2012 році за підтримки тодішнього керівництва Укоопспілки була здійснена спроба рейдерського захоплення ринку «київськими братками». Підприємство в господарському суді Хмельницької області відстояло свою законність та підтвердило законність державного земельного акту.

В 2020 році, з метою приведення до норм діючого законодавства земельних відносин, КВЗП «Кам’янець-Подільський» направило на розгляд сесії міської ради заяву про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою земельної ділянки, на якій знаходиться ринок та прийняття рішення про присвоєння кадастрового номеру.

Вже неодноразово політиканами нашого міста розповсюджувалась брехлива інформація про те, що хтось «виношує наміри приватизувати і потім знищити центральний ринок ». Вкотре, народний обранець Марчук Ігор, своїми виступами доводить про свій особистий ,  комерційний інтерес та його близького оточення до території ринку. За рахунок підприємців «облагородили» квітковий ринок. Тепер хочуть за ваш рахунок привести  ніби - то до «європейських стандартів» ваші робочі місця. Ціна питання від 5 до 10 тисяч доларів за ларьок.

ДУМАЙТЕ!!!   ЦЕ НАМ ПОТРІБНО???

Офіційно повідомляємо: « Ніякого продажу чи передачі будь-куди ринку не буде! Ми захищали і будемо захищати майно підприємців, відстоюючи ваші інтереси.  Нікому не дозволимо вирішувати свої брудні оборудки за рахунок  малого та середнього бізнесу.  Не дозволимо знищити те, що збудовано і здобуто вашою працею».

Не допустимо, щоб нова влада, з її  «сьогоднішніми марчуками» повернули нас в часи «режиму Януковича».

Адміністрація  ТОВ КВЗП «Камянець-Подільський»

2ogoloshenya