Гроші взяв, а товар не привіз:  жителя Дунаєвеччини судитимуть  за шахрайство

До Дунаєвецького відділу поліції звернувся 26-річний житель міста Дунаївці та повідомив, що він став жертвою шахрая  — у свого знайомого замовив кавовий апарат «Enova Faema», перерахував за нього більше 4 тисяч гривень, але товар так і не отримав. 

Зловмисник отримав на картку від потерпілого кошти за кавовий апарат, але товар так і не привіз. Тепер молодик відповідатиме за свої дії перед судом.

Про це повідомляють на сайті ГУ НП в Хмельницькій області.

Як з’ясували поліцейські, зловмисник до цього часу майже півроку постачав каву в магазин потерпілого та одного разу запропонував йому придбати фірмовий кавовий апарат. Також молодик повідомив, що кошти можна виплатити частинами протягом двох років. Чоловік погодився на таку пропозицію та відразу ж перерахував на вказаний рахунок частину грошей, а через два місяці сплатив решту 2050 гривень. Однак коли він запитав у знайомого, коли йому привезуть кавовий апарат,  чіткої відповіді не отримав. А згодом зловмисник взагалі перестав відповідати на телефонні дзвінки.

Потерпілий, зрозумівши, що натрапив на шахрая, звернувся за допомогою до поліцейських. Правоохоронці провели досудове розслідування і скерували обвинувальний акт за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України на розгляд суду.

2ogoloshenya