У Кам'янець-Подільському та Новоушицькому районі рятувальники ліквідували наслідки сильних вітрів

4 жовтня рятувальники Хмельниччини здійснили три виїзди на ліквідацію наслідків сильних вітрів, внаслідок яких було повалено дерева в Новоушицькому, Кам'янець-Подільському районах та в обласному центрі.

Перше повідомлення о 09:49 надійшло до рятувальників 16 Державної пожежно-рятувальної частини. В с. Антонівка Новоушицького району бійці ДСНС за допомогою бензопили розрізали дерево та розчистили автодорогу.

О 10:09 на пункт зв’язку 5 ДПРЧ надійшло повідомлення про те, що внаслідок сильного пориву вітру на автодорогу поблизу с. Слобідка-Кульчієвецька Кам’янець-Подільського району впало дерево, яке перекрило руху автотранспорту. По прибуттю на місце події бійці ДСНС за допомогою бензопили «Stihl» розрізали дерево та відновили проїзд.

Надзвичайники 37 ДПРЧ о 10:18 отримали повідомлення про те, що на вулиці Зарічанська, що в обласному центрі потрібна допомога по зрізанню аварійного дерева, що загрожують падінню на проїзну частину дороги. На місці події рятувальники за допомогою спецінструментів здійснили зрізання та розкряжування дерева.

2ogoloshenya