Долучення Тищенка до ТКГ не розглядалося — Єрмак

Долучення нардепа Миколи Тищенка до Тристоронньої контактної групи не розглядалося.

Про це заявив глава Офісу президента Андрій Єрмак в ефірі телеканалу “Україна 24”, передає кореспондент УНН.

На питання чи правда, що Тищенко може зайняти вільне місце в ТКГ, Єрмак відповів: “Таке питання навіть не розглядалося. Скажімо так, є люди, їх імідж передбачає відразу велику кількість розмов, інформації. Я думаю, до такого роду розмов підштовхнула фотографія Тищенка з Кравчуком під час зустрічі представників ТКГ з групою нардепів”.

Єрмак наголосив, що попереджав Тищенка перед виборами в парламент, що він не може піти в списках.

“Ми з Миколою давно знайомі, я хрестив його першого сина, але у мене є принцип в житті. І коли я почав працювати в держслужбі, у мене є чіткий принцип, правило — в цьому випадку все особисте... Інтереси держави, суспільства стають на першому місці. Це стосується не тільки друзів, це стосується сім’ї й так далі... Коли мені стало відомо, що Микола хоче піти балотуватися на парламентських виборах, я йому сказав, що він не може піти в списках. Якщо він хоче, то він повинен на чесних виборах [виграти], що він і зробить”, — розповів Єрмак.

Нагадаємо, у “Слузі народу” запевнили, що Тищенко не матиме стосунку до оновлення ТКГ.

Як повідомлялося, 28 вересня народний депутат від фракції “Слуга народу” Микола Тищенко заявив, що увійшов до ініціативної групи із перезавантаження тристоронньої контактної групи.

2ogoloshenya