12 квітня  в сесійній залі міської ради пройшов III міський дебатний турнір серед студентів.

У фіналі за звання переможця боролися чотири команди. По одній команді від коледжу ПДАТУ та Кам'янець-Подільського відділення ІДКЕП й одразу дві команди КПНУ ім. І. Огієнка вийшли в фінал.

Суддями дебатів були директор департаменту освіти Альона Кузема, бізнес тренер з ораторського мистецтва Андрій Мельник, заступник завідувач відділу молоді та спорту Лілія Шкира, координатор ГО "Центр.UA" Олег Черненко та голова громадської організації "Творче об'єднання письменників та художників "Кам'яний острів" Тетяна Сметанюк.

Альона Кузема розповіла про тонкощі ораторського мистецтва та його важливість. Михайло Будурович виступив з промовою перед студентами, висловив підтримку та нагадав умови проведення дебатів.

Після отриманих настанов та підтримки команди перейшли до власне дебатів, після чого судді підсумували їх та визначили переможців. Ними виявились дві команди Кам'янець-Подільського національного університету ім. І.Огієнка, які розділили між собою I та II місця, а почесне звання бронзових призерів завоювали студентки Кам'янець-Подільського відділення ІДКЕП. Команда-переможець представить наше місто на Всеукраїнських студентських дебатах в Києві.

Джерело

2ogoloshenya