Кам’янець-Подільську ЦРЛ можуть повністю перепрофілювати на лікування хворих COVID-19

На Хмельниччині розглядають можливість перепрофілювання двох лікарень на лікування хворих на COVID-19

Як повідомила вчора під час брифінгу заступниця голови облдержадміністрації Оксана Ситницька, загальна заповненість ліжкомісць, у закладах, що лікують хворих на COVID-19, в області склала 63,4%.

У Кам’янець-Подільській ЦРЛ на сьогодні з діагнозом COVID-19 стаціонарне лікування проходять 33 особи, 40 кам’янчан - з підозрою на коронавірус.

Наразі розглядається питання про повне перепрофілювання Кам’янець-Подільської та Хмельницької ЦРЛ на надання допомоги коронавірусним хворим. Хворі з іншими хворобами, що лікувалися в цих лікарнях, будуть направлятися відповідно до Кам’янець-Подільської міської лікарні та Хмельницької міської та обласної лікарень.

Нагадаємо, 23 вересня Кам’янці-Подільському виявлено 30 нових випадків COVID-19.

Як повідомили під час брифінгу, серед останніх виявлених випадків захворювання є працівники ХАЕС, Патрульної поліції, Гуменецької сільської ради, Красилівської РДА, Красилівського агрегатного заводу, Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Також виявлено випадки захворювання у ще 6 закладах освіти: 4 школах і 2 ДНЗ.

2ogoloshenya