Онлайн-перекладач мови жестів буде у всіх соцзакладах Кам'янця-Подільського  – Володимир Мельниченко (ВІДЕО)620

23 вересня за ініціативою ООН щорічно відзначається Міжнародний день жестових мов. З цієї нагоди до Кам'янець-Подільської територіальної організації українського товариства осіб з порушеннями слуху (УТОГ) завітав голова громадської організації "МИ КАМ'ЯНЧАНИ", кандидат на посаду міського голови Володимир Мельниченко.

Ще перебуваючи в статусі народного депутата він постійно надавав підтримку та допомогу в вирішенні багатьох питань товариства.

Водночас Володимир Мельниченко знає про те, що ще далеко не все зроблено в місті для комфортного життя людей з порушеннями слуху, а таких в Кам'янці-Подільському більше двохсот. Зокрема цій категорії кам'янчан важко отримати різного роду послуги. Особливо в медичних та адміністративних закладах міста. За словами Володимира Мельниченка це питання буде вирішено завдяки впровадження в нашому місті послуги онлайн-перекладача мови жестів.

 

В свою чергу присутні висловили свою підтримку Володимиру Мельниченку та подякували за багаторічну допомогу Кам'янець-Подільської територіальної організації. Наприкінці зустрічі Володимир Мельниченко долучився до ініціативи "Українська жестова мова для всіх!".

2ogoloshenya