У Кам'янці-Подільському представили команду партії "Європейська Солідарність"

Вчора в Кам'янці-Подільському відбулося представлення команди політичної сили "Європейська Солідарність", яка буде брати участь у місцевих виборах.

Кандидати, яких висунула партія будуть балотуватися до Хмельницької обласної, Кам'янець-Подільської міської, районної рад та ОТГ Кам'янеччини. На захід завітав народний депутат України, голова Хмельницької територіальної організації політичної партії Європейська Солідарність Володимир Ар'єв.

У своєму виступі він зосередив увагу на необхідності побудови потужного осередку партії "ЄС" на території Хмельниччини, а також розповів про основне завдання політичної сили на місцевих виборах. На його переконання у владу необхідно повернути розум та не дати можливість згорнути реформи, які були започатковані в попередні роки, особливо це стосується реформи децентралізації.

"Кожний місцевий осередок це основа, для того щоб ця партія вигравала вибори на всіх рівнях. Я впевнений, що в Кам'янці-Подільському у Вас все вийде! Я знаю настільки сильно вмотивована тут команда. І правда, я бачу всі задатки того, щоб Ви, можливо, були навіть першими в області. Ми йдемо для того, щоб повернути у владу розум, зробити керівництво країною розумним знову. Тому що за останні півтора року ми побачили, що всі реформи, які розпочалися, сьогодні розвертають назад, і одна із ключових реформ – це реформа децентралізації", - відзначив Володимир Ар'єв.

Голова Кам'янець-Подільського осередку партії "Європейська Солідарність" Василь Кобильник у своєму виступі відзначив, що за попередні роки вдалося закласти основи української державності, відродити армію, мову та рідну церкву, однак сьогодні існує загроза реваншу антиукраїнських сил. Проте, на його думку, потужна команда політичної партії, яку очолює Петро Порошенко не дозволить відвернути Україну з обраного європейського шляху розвитку.

"Попереду в нас з Вами важка боротьба. Важка боротьба з антиукраїнськими силами. Важка боротьба із тими, хто стали її сателітами. Важка боротьба з прихованими ворогами Української держави. Ми заклали основу української державності, відродили українську армію, відродили історичне право на власну українську церкву, ми відродили і відстоюємо українську мову. Попереду в цьому відродженні ще дуже багато боротьби, але я впевнений, що разом, об'єднавши всі наші зусилля нам обов'язково все вдасться. Ми сильні – бо солідарні. Я бажаю кожному із нас і всій нашій команді успіху, наснаги і саме головне – віри, віри в нашу спільну перемогу", - зауважив Василь Кобильник

До Кам'янець-Подільської команди політичної сили увійшли науковці, підприємці, ветерани, громадські активісти. Так "Європейську солідарність" представлятимуть ректор КПНУ ім. І.Огієнка Сергій Копилов,  учителька української мови і зарубіжної літератури Кам’янець-Подільської ЗОШ №17 Наталія Рудніцька, ветерани російсько-української війни Руслан Волков та Віктор Міщищин, голова ГО "СІМЕЙ ЗАГИБЛИХ ТА ПОРАНЕНИХ В АТО" Наталія Якубовська. Також в "ЄС" сподіваються на досвід Геннадія Невенчана, Андрія Мастикаша та Дмитра Васильянова.

Завершився захід спільним виконанням державного гімну України.

2ogoloshenya