Вечірній Кам'янець, новини Кам'янець-Подыльського району,COVID-19

Дунаєвецька центральна районна лікарня готова підключитися до другої хвилі COVID-19. Наразі здійснюється підготовка Кам’янець-Подільської ЦРЛ.

 

Під час брифінгу 12 серпня перший заступник голови Хмельницької адміністрації Роман Примуш розповів про підготовку медичних та навчальних закладів області до можливого спалаху COVID-19.

Відтак, в області проводиться активна робота щодо підготовки чергової хвилі закладів охорони здоров’я, фактично завершена підготовка закладів другої хвилі (Дунаєвецька та Славутська ЦРЛ).

Наразі вже розпочато роботу по підготовці наступної хвилі закладів охорони здоров’я на випадок необхідності їх запуску (Хмельницький міський перинатальний центр, Городоцька, Ізяславська, Кам’янець-Подільська, Старокостянтинівська та Шепетівська ЦРЛ).

Також в області здійснюється активна підготовка до початку освітнього сезону. Так, всі заклади освіти проводять закупівлю засобів індивідуального захисту, дезінфекції, здійснюються організаційні заходи з метою повноцінного початку навчального сезону.

Як ми повідомляли раніше, Урядом прийнято рішення про внесення змін до критеріїв віднесення тих чи інших територій до червоної, помаранчевої, жовтої чи зеленої зони.

Наразі область продовжує перебувати в “зеленій” зоні, що дозволяє залишатися на тому рівні обмежувальних заходів, які діють на даний момент.

 

2ogoloshenya