Керівництвом Кам’янець-Подільської райдержадміністрації регулярно проводяться особисті прийоми громадян під час яких жителі району мають змогу звернутися за підтримкою, допомогою чи кваліфікованою порадою.

10 квітня відбувся прийом громадян. Для забезпечення оперативного прийняття рішень та надання кваліфікованих роз′яснень громадянам участь в прийомі взяли заступник голови райдержадміністрації Микола Чумак, начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Віктор Дорож, начальник управління соціального захисту населення Петро Середа, т.в.о. начальника юридичного відділу апарату райдержадміністрації Оксана Белік, начальник загального відділу Ірина Воронюк, начальник відділу Держгеокадастру у Кам’янець-Подільському районі Антон Лобунько.

Основні питання, які були порушені у зверненнях, стосувалися земельних відносин, та щодо виділення земельної ділянки, як учаснику АТО на території району.

Жителька села Китайгород звернулась стосовно надання матеріальної допомоги на лікування. Ще одне звернення, яке надійшло від жительки села Довжок та громадської організації «Переселенці» щодо використання приміщення Районного центру культури і мистецтв «Розмай» для музичного табору для дітей з району.

Під час прийому, громадянам було надано відповідні консультації щодо порушених проблем, окремі з них, були направлені на розгляд структурних підрозділів райдержадміністрації для їх вирішення.

За інформацією прес-служби Кам'янець-Подільської РДА

2ogoloshenya