Влада Кам’янця-Подільського не погоджується з рішенням області щодо посилення карантину в місті

13 липня відбулося засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, на якому було прийнято низку рішень, зокрема і щодо Кам’янця-Подільського.

А саме – на період карантину, у зв’язку зі зміною епідемічної ситуації в окремих містах і районах області, ЗАБОРОНЕНО регулярні та нерегулярні пасажирські перевезення автомобільним транспортом у Дунаївцях, Кам’янці-Подільському та Старокостянтинові. А також відвідування закладів дошкільної освіти.

За словами заступника міського голови, голови міського оперативного штабу із запобігання поширення пандемії Василя Сукача, рішення комісії щодо Кам’янця – недоречне. Припинення руху комунального транспорту знову призведе до проблеми доїзду кам’янчан на роботу, інформує прес-служба мерії. А закриття 17 дитячих садочків – до обурення батьків. Адже заклади, які закупили все необхідне на період карантину, відвідує 600 дітей.

В мерії додають також, що і ситуація з COVID'ом у місті стабільна. Станом на ранок кількість хворих становить 21, одужало вже 128 осіб. Тому за підписом Василя Олександровича на голову обласної комісії направлено лист-звернення щодо перегляду рішення від 13 липня стосовно Кам’янця-Подільського.

2ogoloshenya