У Кам'янці-Подільському оголошено конкурс на посаду керівника перинатального центру

Управління охорони здоров’я Кам’янець-Подільської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади керівника комунального некомерційного підприємства "Перинатальний центр" Кам’янець-Подільської міської ради.

Вимоги до конкурсантів:

  • громадянство України, повна вища освіта (спеціаліст, магістр) у галузі знань "Управління та адміністрування" (за спеціальністю "Публічне управління та адміністрування" або "Менеджмент") або "Охорона здоров’я" з наступною спеціалізацією зі спеціальності "Організації і управління охороною здоров’я" або "Право", або "Соціальні та поведінкові науки", або "Гуманітарні науки".

Бажано:

  • стаж роботи за лікарською спеціальністю на менше 3 років;
  • стаж роботи за фахом "Організація і управління охороною здоров’я";
  • стаж роботи на керівних посадах.

Оплата праці керівника закладу складається з посадового окладу, який  підвищується з урахуванням кваліфікаційної категорії. За рішенням органу управління встановлюються надбавки та доплати у відповідності до чинного законодавства.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до управління охорони здоров’я Кам’янець-Подільської міської ради:

1) копію паспорта громадянина України;

2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади за формою згідно з додатком 1 Постанови КМУ від 27.12.2017 р. № 1094 "Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я" (далі по тексту – постанова № 1094);

3) біографічна довідка (резюме) та автобіографія;

4) копію (копії) документа (документів) про освіту, науковий ступінь, вчене звання, кваліфікаційну категорію, підвищення кваліфікації, які підтверджують відповідність претендента кваліфікаційним вимогам до керівника закладу охорони здоров’я, а також копію трудової книжки або інших документів, що підтверджують досвід роботи;

5) згоду на обробку персональних даних згідно з додатком 2 постанови № 1094;

6) конкурсну пропозицію обсягом не більше 15 сторінок друкованого тексту в паперовій та електронній формі, яка має містити проект плану розвитку підприємства на середньострокову перспективу (три – п’ять років), в якому передбачаються:

      • план реформування підприємства протягом одного року;
      • заходи з виконання завдань підприємства і результати аналізу можливих ризиків, пропозиції з поліпшення економічних та фінансових показників підприємства, підвищення ефективності його діяльності, запобігання корупції;
      • пропозиції щодо залучення інвестицій для розвитку підприємства;
      • пропозиції (відомості) щодо очікуваної динаміки поліпшення основних показників діяльності підприємства;

7) довідку МВС про відсутність судимості;

8) медичні довідки про стан здоров’я, щодо перебування особи на обліку у психоневрологічному та наркологічному закладі охорони здоров’я за формами, затвердженими МОЗ України;

9) попередження стосовно встановлених Законом України "Про запобігання корупції" вимог та обмежень, підписане претендентом на посаду, за формою згідно з додатком 3 постанови № 1094;

10) заяву про відсутність у діях особи конфлікту інтересів згідно із додатком 4 постанови № 1094;

11) підтвердження подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік (відповідно до абзацу першого частини третьої статті 45 Закону України "Про запобігання корупції").

Документи, крім заяви про участь у конкурсі, подаються в запечатаному вигляді.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації та інші).

Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент.

Дата проведення конкурсу – "05" серпня 2020 року за адресою майдан Відродження, 1, кабінет 209.

Дата приймання документів претендентів на заміщення вакантної посади керівника комунального некомерційного підприємства "Перинатальний центр" Кам’янець-Подільської міської ради з 14 липня 2020 року по 04 серпня 2020 року.

Документи претендентів приймаються за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Гагаріна, 13, управління охорони здоров’я Кам’янець-Подільської міської ради, з 9.00 до 17.00 год.

Результати конкурсу будуть оприлюднені на сайті Кам’янець-Подільської міської ради.

Телефон для довідок: (03849) 50019.

За інформацією пресслужби мерії Кам'янця-Подільського.

2ogoloshenya