"Одному важко, а разом ми – сила", – Володимир Мельниченко (ВІДЕО)

Ні для кого не є новиною, те що в Україні стан доріг, особливо місцевого значення, є незадовільним.

Не виключенням є і дороги Кам'янеччини. Протягом багатьох років одна із доріг, яка веде до села Велика Слобідка та великого дачного масиву перебувала у вкрай аварійному стані. Фактично вона переставала існувати, після того як пройдуть дощі. А декілька місяців тому, перевізники взагалі відмовилися від маршруту, оскільки рухатися по такій дорогі було практично неможливо.

Саме тому, власники дачних ділянок вирішили власними силами та за власний кошт розпочати ремонт дороги. Поряд із цим вони звернулися по допомогу, до голови громадської організації "МИ КАМ'ЯНЧАНИ" Володимира Мельниченка, який не зміг відмовити людям та надав значну суму коштів для ремонту дороги. Підтримали цей проект й в Слобідсько-Кульчіївецькій сільській раді.

Завдяки спільним діям вже вдалося відремонтувати більше 5 км. під'їзної дороги. В понеділок роботи продовжаться й найближчим часом на всьому автошляху буде встеллено гравійне покриття.

Мешканці та голова Слобісько-Кульчієвецьої ОТГ Руслан Нестеров висловили вдячність та подяку Володимиру Мельниченку за допомогу в розбудові автошляхів громади. В свою чергу очільник громадської організації "МИ КАМ'ЯНАЧНИ" пообіцяв й надалі підтримувати проекти, які реалізовуватимуться в ОТГ.

Ця історія зайвий раз доводить, що завдяки об'єднанню сил та спільній праці можна змінити свій рідний край на краще.

2ogoloshenya