Результат пошуку зображень за запитом "пфу"

21 лютого 2018 року Кабінетом Міністрів України прийнято постанову   № 103, яка слугувала підставою для проведення перерахунків пенсій військовослужбовцям.

Такий перерахунок пенсій проводиться сьогодні для військовослужбовців Збройних Сил України та інших з 1 січня поточного року. Якщо говорити про колишніх працівників міліції, то такий перерахунок проводиться з 1 січня 2016 року. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 103 уповноважені органи силових міністерств та відомств надають до органів Пенсійного фонду України довідки про розмір грошового забезпечення для проведення перерахунку пенсій.

         Перерахунок індивідуальний і залежить від того, яку посаду займала особа та який розмір окладу був на момент звільнення, яке військове звання та яка вислуга років. Сума підвищення визначається кожній людині окремо за довідкою, яку надав уповноважений орган. Виплата буде здійснюватись для військовослужбовців Збройних Сил України та інших в розмірі 50 % від підвищеного розміру пенсій. Розрахунок проводиться наступним чином: визначається розмір пенсії на 1 січня, яку людина отримувала. Далі визначається розмір пенсії за новою довідкою, що надали уповноважені органи, різниця і від цієї різниці – 50 % буде виплачуватись понад ту пенсію, яку людина отримувала на 1 січня 2018 року.

         Перерахунок співробітникам міліції проводиться з 1 січня 2016 року. Виплата перерахованого розміру пенсії здійснюється з 1 січня поточного року в розмірі 100 % від розрахованої суми. А підвищення за період 2016-2017 років буде виплачуватись поступово починаючи з 2019 року по 2021 рік.

Начальник Кам'янець-Подільського відділу обслуговування громадян

Оксана Драбик

2ogoloshenya