Володимир Мельниченко зупинив будівництво на прибудинковій території

Сьогодні голова громадської організації "МИ КАМ'ЯНЧАНИ" Володимир Мельниченко провів зустріч з мешканцями будинку за адресою Данила Галицького, 9.

Нагадаємо, напередодні чергової сесії міської ради, яка відбулася минулого тижня, Володимир Мельниченко закликав депутатів стати на захист мешканців будинку та не підтримувати рішення про передачу прибудинкової території під приватну земельну ділянку.

Під час зустрічі громада подякувала Володимиру Мельниченку за допомогу, а він в свою чергу запевнив, що питання з прибудинковою територією остаточно вирішене на користь мешканців.

Однак відстояти територію це лише половина справи. Наразі важливо привести її в задовільний стан. Частину робіт за благоустрою готові виконати самі мешканці будинку, а ігрове обладнання для дитячого майданчика пообіцяв придбати за власні кошти Володимир Мельниченко.

Окрім цього, він також пообіцяв приділити увагу міжбудинковому проїзду, який вже давно потребує ремонту.

Також в ході розмови із мешканцями будинку голова громадської організації "МИ КАМ'ЯНЧАНИ" Володимир Мельниченко закликав людей, само організовуватися, напрацьовувати ідеї, щодо подальшого розвитку свого району та міста, а з їх втіленням в життя він та його команда обов'язково допоможе.

2ogoloshenya