Рада ветеранів Кам'янця-Подільського щиро вітає лікарів, медичних сестер, молодших медичних сестер з святом – Днем медичного працівника!

Рада ветеранів міста щиро вітає лікарів, медичних сестер, молодших медичних сестер з святом – Днем медичного працівника!

Професія медичного працівника – це найкраща професія в історії людства, яка завжди була оповита легендами, великою повагою і любов’ю зі сторони суспільства.  В спеку і в лютий холод, днем і ночами стоять на сторожі здоров’я  наші медики і готові прийти на допомогу кожному хто її потребує. У нашому місті проживає велика когорта ветеранів Другої світової війни, учасників бойових дій. ветеранів праці, які  мужньо і непохитно вистояло в найстрашніші роки війни і  в жорстокому двобої  здолали сильного і підступного ворога. В післявоєнний період, вони відбудували міста і села, шахти, промислові підприємства, школи і лікарні, дитячі садочки – робили все щоб наступні покоління жили в добрі, злагоді і мирі.

Ви, медичні працівники завжди відносилися і відноситеся до ветеранів війни та праці з повагою і розумінням. Ми неодноразово отримували від людей поважного віку схвальні відгуки про наших досвідчених  і уважних  лікарів,  людей, які завжди готові прийти на допомогу. Сподіваємося, що так буде і надалі. Сьогодні наші медичні працівники на передньому краї боротьби з пандемією – особливо небезпечною хворобою, від якої страждає весь світ – Ковідом – 19. Вони проявляють зразки високого професіоналізму, героїзму та поваги до людей.

Особливу подяку ветерани міста хочуть висловити начальнику управління охорони здоров’я міста Кам’янець-Подільський, депутату міськради Юрію Пливанюку, голові медико-соціальної комісії міста, голові первинної ветеранської організації медичних працівників, завідуючому ЛОР – відділенням Ігорю Шевазі, завідуючому кардіологічним відділенням Олександру Смольніцькому, депутату міськради, лікареві-терапевту Миколі Шуханову, завідуючому неврологічним відділенням Юрію Скринчуку, лікареві очного відділення Галині Маковецькій,  головному лікареві дитячої поліклініки, громадському діячеві міста Тетяні Очеретенко, нейрохірургу Михайлу Колендзяну, лікарю лор-відділення Миколі Вегеруку, лікареві – ендоскопісту Віктору Крайніку, лікареві рентгенологу Геннадію Іванову, ендокринологу  Едуарду Бідюку, терапевту Ганні Даніловій, терапевту Дарині Бацей, декану медичного факультету університету третього покоління Світлані Мельницькій  та багатьом іншим лікарям, медичним сестрам, молодшим медичним сестрам, які лікують, шанують і поважають наших людей.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, успіхів у Вашій благородній роботі, сімейного благополуччя і мирного неба над головою!

                                  Нехай сьогодні наші привітання

                                  У серці Вашому залишать добрий слід,

                                  Отож  прийміть

                                 Наші  щирі побажання,

                                 Здоров’я, щастя, Вам - й багато гарних літ!

З повагою і найкращими побажаннями, Почесний ветеран України, Голова Ради Ветеранів, член виконкому міста Кам’янець-Подільський, член обласної та всеукраїнської ради організації ветеранів України  полковник у відставці

Леонтій Рогаль.

 

2ogoloshenya