У Кам'янці-Подільському вже 50 підтверджених випадків інфікування COVID-19, в районі – 39

У Кам'янці-Подільському зросла кількість інфікованих мешканців.

Як повідомив міський голова Михайло Сімашкевич додалося ще три підтверджених діагнози у кам'янчан 57, 51 та 64 років народження, двоє з яких - працівники заводу точної механіки.

Як наголошує мер багато інфікованих переносять хворобу без симптомів, що вкотре говорить про необхідність обов’язкового дотримання правил карантину.  Міський голова закликає не виходити з дому без потреби!

Поряд із цим станом на 12:00  26.05.2020 року, в районі виявлено 39 випадків захворювання на COVID-19, з них 1 випадок офіційно зареєстрований по Чернівецькій області.

Про це інформує прес-служба РДА.

За час поширення коронавірусної інфекції на території району зафіксовано 2 летальних випадки. Наразі вже 8 інфікованих одужали, в тому числі й жінка, яка проживає в Кам’янець-Подільському районі, але офіційно стояла на обліку в Чернівецькій області.

Що стосується захворюваності на пневмонію та ГРВІ, то за минулу добу  до центральної районної лікарні надійшов 1 пацієнт із пневмонією та 1 — із ГРВІ.  На стаціонарному лікуванні в ЦРЛ нині перебуває 3 особи, хворих на пневмонію, та 1 особа з ГРВІ.

Нагадаємо, сьогодні в прес-центрі Кам'янець-Подільської міської ради відбувся брифінг, на якому заступник міського голови Василь Сукач, начальник управління охорони здоров'я Юрій Пливанюк та  начальник управління з питань НС та ЦЗН Юрій Крилов проінформували журналістів про епідеміологічну ситуацію в Кам'янці-Подільському.

2ogoloshenya