За тиждень в Кам'янці-Подільському зареєстровано 101 особу, яка постраждала внаслідок нещасних випадків

За даними травмпункту міської лікарні, з 4 по 12 травня в Кам’янці-Подільському зареєстровано 101 особу, яка постраждала внаслідок нещасних випадків невиробничого характеру (за попередній тиждень – 138 осіб). В тому числі 18 дітей (за попередній тиждень – 22).

Проведено 12 попередньо-хірургічних операцій (за попередній тиждень – 16). Накладено 18 гіпсів (за попередній тиждень – 15). 3 особи постраждали внаслідок криміналу (за попередній тиждень – 5). Постраждалі внаслідок ДТП  відсутні. Госпіталізовано 7 громадян (за попередній тиждень – 15). Виробничі травми відсутні.

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради звертає увагу жителів міста на зростання кількості пожеж в житловому секторі. Одними з основних причин їх виникнення є необережне поводження з вогнем, а також залишення без нагляду електроприладів, що увімкнені.

Переконливо просимо жителів забезпечити ретельне дотримання вимог пожежної безпеки в побуті, в тому числі ретельно дотримуватися правил користування побутовими електроприладами.

Укотре наголошуємо: необережне поводження з вогнем завдає не тільки матеріальних збитків, а й призводить до людських жертв.

За інформацією начальника управління з питань НС та ЦЗН міської ради Юрія Крилова.

2ogoloshenya