У Кам'янці-Подільському дозволили роботу продуктових ринків

Сьогодні під час засідання виконавчого комітету Кам'янець-Подільської міської ради було прийнято рішення про відновлення роботи ринків міста, де здійснюється продаж продуктів харчування.

Директор КВЗП Кам'янець-Подільський Сергій Чернявський повідомив, що ринок пройшов перевірку всіх необхідних органів й готовий до відновлення роботи.

Депутат міської ради, підприємець ринку Анатолій Гурома також закликав виконавчий комітет міської ради найближчим часом опрацювати можливість відкриття частин ринків, де здійснюється продаж товарів промислової групи.

Поряд із цим міський голова Михайло Сімашкевич зазначив, що якщо ситуація в місті буде стабільною виконавчий комітет через тиждень розгляне можливість відкриття частин ринку, де здійснюється продаж товарів промислової групи. Однак у випадку поширення епідемії в місті влада залишає за собою право знову припинити роботу всіх ринків Кам'янця-Подільському.

У підсумку було прийнято рішення з 1 травня відновити роботу всі агропромислових ринків міста. Продаж продуктів здійснюватиметься з 8 до 16 год. щодня, окрім двох санітарних днів. Для "Династії" це понеділок і четвер. Для решти – понеділок і п’ятниця.

2ogoloshenya