У Кам'янець-Подільському районі односельчани звинуватили депутата в організації побиття чоловіка (ВІДЕО)

До  редакції "Вечірнього" звернулася мешканка села Субіч Китайгородської ОТГ Галина Коваль. Як розповіла жінка для її сім'ї Лозова неділя перетворилася на справжнє жахіття.

Як зафіксувала камера відеоспостереження в суботу о 23 годині 23 хвилин, до підприємства, де працював батько Галини прибув мікроавтобус. З автомобіля вийшли двоє чоловіків, які направилися до приміщення в якому він відпочивав, згодом з авто вийшла й жінка. Близько двох хвилин чоловіки перебували в приміщенні, після чого покинули місце події.

Як розповіла Галина, люди, які прибули в ту ніч до підприємства побили її батька.

Внаслідок побиття чоловік отримав численні травми, й був госпіталізований до лікарні, де зараз перебуває на стаціонарному лікуванні.

Потерпіла родина звернулися до поліції, з метою притягнути до відповідальності кривдників. Також жінка вказала, що побиття вчинила сім'я Коритнік. За словами пані Галини Коваль, жінка, яка фігурує на відео є депутатом сільської ради Євгенія Кориткіна, а чоловіки, які побили її батька є її близькими родичами – чоловіком та зятем депутатки.

Ми зв'язалися телефоном з Євгенію Коритнік, щоб вона висловила свою думку стосовно цієї ситуації. Спочатку вона відмовилася від коментарів.  Проте згодом самостійно перетелефонувала й підтвердила те, що в ту ніч відвідувала господарство, де працював батько пані Галини, однак звинувачення в побитті чоловіка відкидає.

Поряд із цим, ми також зв'язалися телефоном з головою Китайгородської ОТГ Юрієм Безродним, який підтвердив, що Євгенія Коритнік є депутатом сільської ради, а також повідомив, що розслідуванням цієї справи вже займаються правоохоронці.

Звичайно скажете Ви, депутат та ще й від націоналістичної партії входить в касту недоторканих і скоріш за все якщо злочин і доведуть то винуватець відбудеться мінімальним покаранням. Але хочемо нагадати.  Не все життя вам бути в депутатах і честь мила, кожній людині незалежно від того ким вона являться на думку власть імущих. Сподіваємося на об'єктивне розслідування поліції. А Ви шановні читачі вірите в справедливість?

2ogoloshenya