"Не час критики – час діяти!" – Володимир Мельниченко

Сьогодні, 26 березня, народний депутат України VII-VIII скликань, голова благодійного фонду "Ми Кам'янчани" Володимир Мельниченко в черговий раз відвідав медичні заклади міста.

Лікарі дитячої поліклініки отримали захисні костюми, сотні медичних масок, засоби для дезінфекції приміщень, зокрема хлорові розчини, використовуючи які, медперсонал зможе здійснювати знезараження приміщень, санітарно-технічного обладнання та виробів медичного призначення.

Також засоби індивідуального захисту та спеціалізовані дезінфікуючі засоби Володимир Мельниченко передав для потреб Кам'янець-Подільської районної лікарні. Окрім цього, було закуплено та вже передано в користування лікарів міста та району більше 100 літрів спиртовмісного розчину.

Всі медичні засоби були закуплені Володимиром Мельниченком за власні кошти. Як відзначив голова благодійного фонду, зараз всім нам, кам'янчанам, необхідно всі зусилля та ресурси спрямувати для забезпечення наших лікарів та медзакладів необхідними засобами для боротьби з пандемією. За словами Володимира Мельниченка, він й надалі буде надавати необхідну підтримку нашим медикам й звертається з проханням до всіх, хто має можливість, допомогти надавати всебічну підтримку нашим медзакладам, адже медики  знаходяться  тепер на нульовій лінії оборони від вірусу. Від них  залежить наше життя та здоров'я наших рідних.  Не час критики, час діяти не зупиняючись, до повної перемоги.

Хай береже нас Господь Бог!  

2ogoloshenya