Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Дорогі брати і сестри! Ми усвідомлюємо Ваше  занепокоєння ситуацією навколо короновірусу COVID19, який також був виявлений і в нашій країні, але досвід кожного з нас доводить, що все у руках Божих. Віра у Його милосердя і любов дає нам непохитну впевненість, що  Він не залишить нас у цю скрутну годину і прийде на допомогу.  

 З цієї причини ми вирішили звернутися до вас зі словом підбадьорення та надії:

  1. Звичайно, не можна применшувати загрозу пов’язану з короновірусом, проте набагато небезпечніший є вірус страху, який паралізує наші дії, заважає тверезо сприймати реальність та логічно мислити, а інколи навіть відбирає у нас людяність та співчуття до ближнього. Просимо самим не впадати у паніку і не поширювати панічний настрій серед свого оточення,  сумлінно виконувати ваші щоденні обов’язки і не поширювати неперевірену інформацію. Адже  у період неспокою та випробувань, які постали перед нашою країною, ми повинні зберігати єдність між собою та підтримувати один одного  братерським словом та ділом. «Бог же надії нехай вас наповнить усякою радістю й миром у вірі, щоб ви збагатились надією, силою Духа Святого»! (Рим. 15, 13).
  2. Історія знає чимало прикладів, коли Господь втручався та відвертав кари і біди від свого народу, якщо той навертався  та щиро і з вірою просив Його про милосердя. Просимо Вас поодинці чи цілими вашими Церквами та сім’ями долучитися до Всеукраїнської  молитви 14-15 березня про Божу охорону людей та  зупинення епідемії, збереження миру у серцях та зцілення всіх хворих, адже Біблія закликає молитися «один за одного, щоб вам уздоровитись. Бо дуже могутня ревна молитва праведного»! (Як. 5, 16).
  3. Закликаємо Вас дослухатися до рекомендацій органів влади та охорони здоров’я та з любові до своїх ближніх та шануючи своє життя як Божий дар, повідомляти лікарів за перших ознак недуги та погіршення здоров’я, характерних до симптомів вірусу з Уханя Covid19.  
  4. Кожен з нас може опинитися на місці хворих та терплячих, тому не варто зверхньо, а навіть вороже, ставитися до тих, які нині опинилися у скрутних ситуаціях. Слабкість людини перед обличчям смерті та щоденними турботами, показує нам всім  необхідність у  Богові, який є єдиним Джерелом Життя.  Ісус у Євангелії сказав: «Ті вісімнадцять, що башта на них завалилась була в Сілоамі й побила їх, чи думаєте, що ті винні були більш за всіх, що в Єрусалимі живуть? Ні, кажу вам; та коли не покаєтеся, то загинете всі так! (Лук. 13, 4-5).
  5. Переконані, що лише дорога дотримання Господніх заповідей забезпечить нашій країні мир, процвітання та безпеку від всіх ворогів та загроз. Нехай же період Великого Посту буде часом нашого навернення та плідного очікування на прихід Воскреслого Христа, який віримо, що визволить наш народ від всіх його лих та негараздів. Надія на Бога ніколи не засоромить!

З молитвою та Божим благословенням Священики та Пасторі Християнських Церков Кам’янця-Подільського.

2ogoloshenya