Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Відпочинок від буденних клопотів, тепле спілкування, цінні поради фахівців та відповіді на найважливіші запитання – усе, що необхідне для того, щоб жінка відчула себе щасливою, обіцяють організатори Міжнародного фестивалю «Мами». Сьогодні в пресцентрі міської ради вони розповіли про заплановане.

У Кам’янці-Подільському такий захід проведуть вдруге і цього разу він триватиме цілих три дні – із 13 по 15 березня.

Ділитися досвідом та навчати учасників фестивалю будуть 23 практикуючі сертифіковані фахівці з різних регіонів України. Це дитячі, сімейні та жіночі психологи, бізнес-тренери, спікери, що працюють в напрямках гештальт-терапії, арт-терапії, ті, які досягли значних результатів у різних сферах свого життя і допомагають своїм клієнтам. Серед них  - Алексєєва Ольга, Щербюк Альона, Подкоритова Лариса, Федорова Тетяна, Марциновська Ірина, Онищук Світлана, Лемешко Тетяна, Жаворонкова Альона, Слободян Анна та ін.

На матусь, а, можливо, й татусів, чекають майстер-класи, психологічні ігри, творчі майстерні на теми саморозвитку, виховання дітей і стосунків з чоловіком, про роботу й бізнес для мам, фінансову грамотність для дітей, про критику і стрес, про ресурси та можливості для кожної мами.

Також у рамках фестивалю - конкурси, подарунки від організаторів та спікерів, приємні сюрпризи. Крім того, мами зможуть залишити своїх діток віком від 4 до 8 років з із вихователями, які будуть займатися з ними упродовж усього заходу.

Отож стартуватиме Фестиваль “Мами” 13 березня, о 16:30, у сквері Європейському, де відбудуться майстер-класи для дорослих та дітей, танцювальний флешмоб, розіграш подарунків.

14, 15 березня фестиваль продовжиться за адресою вул. Князів Коріатовичів 25/11, Простір розвитку «StarHouse». Для участі варто попередньо зареєструватися й придбати квитки. Більше інформації за тел.: (098) 501 16 15, (063) 64 127 28.

54

55

Джерело.

2ogoloshenya