На зустрічі у Центрі обслуговування клієнтів в Кам'янці-Подільському порівнювали рахунки за газ та дізнавалися усе про його доставку

"Хмельницькгаз" продовжує відкриті зустрічі  зі споживачами.

Тож і минулої п’ятниці, 14 лютого, усі, хто завітав на  відкритий діалог з представниками  газорозподільної  компанії,  у свій Центр обслуговування на Симона Петлюри, 14, мали нагоду  задати питання керівнику Кам’янець-Подільського відділення  Якову Гаршту та керівнику центру Олегу Горевичу,  і  отримати відповіді на усі свої запитання.

Адже цього разу на зустрічі разом порівнювали власні минулорічні рахунки за газ та переконалися, що із введенням окремої платіжки за доставку газу, -  практично ніяких змін не відбулося. Окрім того, що нарешті, згідно рішення державного регулятора НКРЕКП, відділені функції продажу газу від його доставки. Адже наприкінці минулого року Національна комісія з регулювання енергетики та комунальних послуг змінила порядок оплати послуг з доставки газу. Тож з січня цього року вартість послуги з доставки газу виключена з загального рахунку за газ і виставлена окремим платежем.

Спільно порівнявши рахунки за 2019 рік та початок 2020 року, присутні переконалися, що плата за доставку суттєво зменшилася.  Адже, кам’янчани  з індивідуальним опаленням за 1 кв. поточного року сплотять на 35% менше аналогічного періоду минулого року.  Тому, що помісячний платіж за доставку газу став  однаковим та прогнозованим впродовж всього року, що відчутно зменшить фінансове навантаження на клієнтів.

Також кожен відвідувач зустрічі переконався, що плата за доставку газу є набагато дешевшою, аніж плата за кабельне телебачення, мобільний зв’язок ін. Адже, доставка газу – це, першочергово, безпечне та безперебійне газоспоживання .

Тож  зустріч стала корисною як для подолян, так і для самих газовиків, адже люди задавали усі свої актуальні запитання та одразу отримували компетентні відповіді. А газовики почули, що хвилює споживачів .

Отож, на зустрічі  дізналися, що на Хмельниччині майже 70% споживачів використовують індивідуальне опалення. Відтак,  за 1 квартал 2020 року вони  сплатять за доставку газу майже на 35 % менше, ніж торік. А відбудеться це за рахунок того, що тепер доставка газу сплачується впродовж усього року рівними незмінними частинами.  Для  інших домогосподарств щомісячна плата за доставку становитиме всього 15-25 грн.

Також в ході розмови присутні отримали вичерпні відповіді на запитання: Чому всі споживачі мають платити за доставку газу?    Хто проклав газові труби до  будинку?  Як і коли необхідно платити та ін.

Наразі усі бажаючі можуть прийти та зареєструватись у Особистому кабінеті та встановити мобільні додатки, а також ознайомитися з новими дистанційними сервісами компанії та навчитися користуватися ними.

Тож для змістовної та корисної розмови – приходьте, шановні кам’янчани та мешканці району,  на спілкування з газовиками – щоп’ятниці о 16-00 год.за адресою:. м. Кам’янець-Подільський, вул. Симона Петлюри, 14.  

2ogoloshenya