Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

У центрі обслуговування клієнтів  "Хмельницькгазу"  –  відбуваються відкриті діалоги зі споживачами.

Уже стали традиційними відкриті професійні діалоги газовиків зі споживачами, які відбуваються щоп’ятниці у Центрі обслуговування клієнтів, що на Симона Петлюри, 14. Адже, такі зустрічі започатковані, ще починаючи ще з осені 2019  року. Тож усі бажаючі мають змогу прийти щоп’ятниці о 16-00 год., та поспілкуватися у невимушеній атмосфері з представниками газорозподільної компанії, які йдуть назустріч споживачам у роз’ясненні важливих газових питань.

А питань та нововведень на ринку газу України чимало, які є новими, як для газовиків, так і споживачів. Адже рішення щодо змін у газовій галузі приймає виключно держава, а працівники газових компаній зобов’язані реалізувати та роз'яснити  їх на місцях.

Тож і цієї суботи, 07 лютого, усі бажаючі могли поспілкуватися з керівництвом Кам’янець-Подільського відділення АТ «Хмельницькгаз»,   задати свої запитання та отримати відповідь, адже темою розмови стала «гаряча» тема  «двох рахунків» за газ, які нещодавно отримали всі українці та кам’янчани зокрема. Тож на зустрічі у Центрі обслуговування керівник відділення Яків Гаршт розповів, що дані зміни є необхідністю,  тому  з нового року, згідно рішення НКРЕКП запроваджені окремі рахунки: один за спожитий газ, другий – за послугу з його доставки.  Тому із загальних рахунків за газ, які до цього часу отримували споживачі,  вилучена плата за доставку газу. Тож таким чином, завершено анбандлінг на газовому ринку. Тобто, продаж газу відділено від його доставки.  Також керівник Центру обслуговування клієнтів Олег Горевич ознайомив присутніх з можливостями використання сучаснх онлайн-сервісів: Особистого кабінету споживача газу на сайті 104.ua, мобільного додатку 104 Mobile, а також цілим рядом способів передачі даних лічильника. Відтак, не потрібно йти у Центр обслуговування щомісяця з 1 по 5 число та створювати черги, вистоювати в них. А передати дані смс-кою, через Контакт-центр та ін.

Тож для змістовної та компетентної розмови – приходьте, шановні кам'янчани, у свій Центр обслуговування за адресою: м.Кам’янець-Подільський, вул.Симона Петлюри,14. Чекаємо на вас з гарним настроєм та актуальними запитаннями, на які готові надати вичерпні відповіді, а також зареєструвати усіх бажаючих у Особистому кабінеті та інших онлайн-сервісах!  

2ogoloshenya