Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Він разом зі збірною Грузії готуватиметься до Олімпіади-2020.

Грузинські важкоатлети прибули до Кам’янця-Подільського, де проведуть тритижневий тренувальний збір. Це один із етапів підготовки збірної Грузії до Олімпійських Ігор у Токіо, який відбудуться в липні-серпні цього року.

За повідомленням пресслужби Федерації важкої атлетики України, до Кам’янця приїхав і найтитулованіший важкоатлет світу Лаша Талахадзе. Він разом із колегами по збірній Грузії тренуватися в СК «Епіцентр», який вже приймав спортсменів з Вірменії, Азербайджану, Естонії, Латвії, Австрії, Хорватії, Норвегії та інших країн.

Лаша Талахадзе є триразовим чемпіоном світу та дворазовим чемпіон Європи з важкої атлетики у ваговій категорії понад 105 кілограмів. На минулій Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро, яка пройшла в 2016 році, грузинський спортсмен став володарем золотої нагороди, встановивши олімпійський та світовій рекорди, набравши у ривку та поштовху в сумі 473 кілограми. У 2019 році на чемпіонаті світу він встановив новий рекорд – 484 кілограми.

Джерело.

2ogoloshenya