Змагання зібрали більше 160-ти учасників – учнівських команд, їх наставників, організаторів і членів журі з Хмельницької, вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської та інших областей України.

Під час урочистого відкриття, яке пройшло вчора в РЦКіМ «Розмай», гостей вітали міський голова Михайло Сімашкевич, котрий привітав учасників олімпіади і побажав кожному гарних результатів і чудового перебування в нашому місті, секретар міської ради Дмитро Васильянов, начальник управління освіти і науки Світлана Старченко, представники обласних освітніх закладів.

Також олімпіаду відвідав заступник директора - начальник відділу державно-громадського управління освітою департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міносвіти Сергій Дятленко. Він зазначив, що такі республіканські олімпіади Хмельниччина приймає не вперше, але саме ця – особлива. Адже учням потрібно буде показати не лише теоретичні знання, але й практичні вміння.

Що вони й робитимуть упродовж тижня - закриття олімпіади відбудеться 30 березня в ЗОШ №17.

Джерело

2ogoloshenya