Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Що  відомо про нього Петра Гаврилюка читайте у нас на сайті.

З 1991 року по червень 2000 року Петро Віталійович навчався в школі-комплексі естетичного виховання №9 з поглибленим вивченням англійської мови. До 1998 року - в школі мистецтв на відділі хореографії. З 1998 року по 2000 року - в дитячій художній школі. У вересні 2000 року вступив на І курс Кам'янець-Подільського училища культури, отримав диплом молодшого спеціаліста за спеціальністю «Хореографія» та здобув кваліфікацію керівника ансамблю народного танцю, артиста ансамблю народного танцю та викладача хореографії.

З 2004 року по 2007 року проходив навчання в Державній академії керівних кадрів культури і мистецтв за спеціальністю «Хореографія», отримав диплом спеціаліста і здобув кваліфікацію керівника ансамблю народного танцю та викладача фахових дисциплін.

З січня 2005 року по лютий 2007 року працював артистом балету Хмельницького обласного музично-драматичного театру ім. Г. Петровського. 1 листопада 2007 року призначений на посаду балетмейстера народного ансамблю танцю «Кам'янчанка» міського Будинку культури.

З 19 лютого 2007 року працює у Кам'янець-Подільській міській раді. Спершу заступником завідувача відділу культури, потім - завідувачем відділу культури управління культури і туризму департаменту гуманітарної політики, далі - заступником директора департаменту, начальником управління культури і туризму департаменту гуманітарної політики Кам'янець-Подільської міської ради.
Джерело

2ogoloshenya