У Кам‘янці-Подільському поліцейські оперативно розшукали викрадений автомобіль

Працівники Кам‘янець-Подільського відділу поліції упродовж кількох годин встановили особу та затримали підозрюваного у викраденні автомобіля марки "Volkswagen Т4".

Зловмисник викрав транспортний засіб з подвір‘я приватного домогосподарства у Кам‘янці-Подільському вночі 10 січня. Поліцейські зібрали усю можливу інформацію і швидко з’ясували, що до вчинення злочину причетний 18-річний житель Кам‘янець-Подільського району.

Паралельно з встановленням особи зловмисника, оперативники відпрацьовували можливі напрямки руху транспортного засобу. В результаті пошуку вони знайшли автомобіль, який викрадач покинув на ґрунтовій дорозі в 10-ти кілометрах від будинку потерпілої.

За фактом викрадення автомобіля марки "Volkswagen Т4" слідчі Кам‘янець-Подільського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 2 статті 289 Кримінального кодексу України "Незаконне заволодіння транспортним засобом", санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Наразі підозрюваний у незаконному заволодінні машиною затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

За інформацією СК поліції Хмельницької області

2ogoloshenya