Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

top-24531

За інформацією джерел обшукали офіси п’ятого поверху торговельного центру “Либідь плаза” і помешкання бізнесменів у Лісових Гринівцях під Хмельницьким.

Серед вилученого  вдалося зафільмувати два чорні пакети документації, яку правоохоронці винесли з приміщення “Либідь плази” і повантажили у багажник автівки.

За попередніми даними, правоохоронці відреагували на зверення пайовиків. Суть справи зводиться до подій грудня 2007 року, коли службові особи ТОВ «Укрбудінвест» уклали договори про пайове будівництво торгівельно-офісно-житлового центру на вул. Кам’янецькій, 17 з двома фізичними особами.

Згідно з даними договорами, пайовики 14 січня 2008 року перерахували як інвестицію в будівництво на рахунок ТОВ Укрбудінвест» по 700 тис. гривень кожний. В подальшому посадові особи ТОВ «Укрбудінвест», не маючи на меті виконувати зобов’язання щодо будівництва центру та передачі у право власності площі по 200 кв. м згаданим фізичним особам, 12 червня 2013 року відмовились від оренди земельної ділянки відведеної під будівництво на користь ТОВ «Пектораль 1». У підсумку будівництво центру на той час не здійснили, а заволоділи грошима пайовиків, чим спричинили їм тяжкі наслідки.

Більше того, як зазначено в метаріалах досудового розслідування, посадові особи ТОВ «Укрбудінвест» розтратили гроші пайовиків, отримали кредит у банку на суму 12 млн. грн., не повернули його і довели товариство до банкрутства.

Як відомо, ТОВ «Укрінвестбуд», зв’язок якого вів до Кольгоферів, планував зводити 23-поверховий 245-ти квартирний житловий будинок та торгово-комерційний комплекс з паркінгом на вул. Кам’янецькій, 17 у Хмельницькому.

Оксана Кольгофер пообіцяла надати всю інформацію після повернення з відрядження.

Джерело

2ogoloshenya