Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Картинки по запросу важливо

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 04.07.2017 №465 «Деякі питання здійснення наставництва над дитиною», українці можуть допомагати вихованцям інтернатів адаптуватись до самостійного життя, не оформлюючи опікунства і не укладаючи інших правових відносин.

Якщо Ви маєте бажання та можливість  стати другом дитині-сироті, дитині, позбавленій батьківського піклування, бути її наставником – Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, запрошує Вас взяти участь у навчанні для наставників та отримати відповідний сертифікат.

Навчання розпочнеться 20 квітня та проходитиме на базі Хмельницького обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Для заповнення анкети учасника навчання та подання документів звертайтеся до Кам’янець-Подільського міського Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою: вул. Шевченка, буд. 26 (ІІІ поверх), тел. 91429. Контактна особа: Гомілко Наталія Дмитрівна, (097)5006933.

Джерело                                                 

 

2ogoloshenya