ШОКУЮЧИЙ ЦИНІЗМ ВІД ДЕПУТАТІВ ВО "СВОБОДА" КАМ'ЯНЦЯ-ПОДІЛЬСЬКОГО

Вчора, продовжилося засідання позачергової сесії Кам'янець-Подільської міської ради. Нагадаємо, що 10 грудня міський голова був змушений зробити перерву в роботі, оскільки представники фракції ВО "Свобода" розпочали фактично шантажувати депутатів з інших політичних сил. Вони вимагали проголосувати за проект рішення про складання депутатських повноважень Олени Мазій, і лише після цього погоджувалися підтримати виділення коштів на погашення заборгованості по зарплаті для працівників комунального підприємства "Тепловода".

Як вкотре підтвердилося представники фракції "Свобода" свої власні політичні амбіції завжди ставили вище інтересів простих людей.

Загалом історія зі складанням депутатських повноважень Олени Мазій триває ще з грудня минулого року. Як повідомив під час сесії Василь Кобильник, "свободівці" здійснюючи тиск на свою колегу вимагали від неї скласти депутатські повноваження.

У відповідності до законодавства, якщо Олена Мазій покине депутатський корпус на її місце повинен зайти наступний кандидат за виборчим списком "Свободи", яким являється Володимир Кондрук, відомий своїми провокаційними та образливими дописами в мережі Facebook.

Як зазначив Василь Кобильник, ще коли вперше це питання обговорювалося, його фракція прийняла рішення про не підтримку цього проекту рішення й закликав "свободівців" не робити з простих людей заручників політичної гри яку розпочав Міша Посітко.

Допис Міши в Facebook стосовно подій останньої сесії міської ради.

Значно радикальніше висловилися щодо дій "свободівців" самі працівники комунального підприємства "Тепловода", які прийшли на сесію щоб на власні очі побачити хто і як вболіває за  їхні інтереси.

Також емоційно виступив стосовно маніпуляцій зі сторони фракції "ВО "Свобода" керівник КП "Спецкомунтранс" Сергій Гжебовський. Однак переключити увагу з головного питання спробував   колишній комуніст, Юрій Яриновський, який вимагав, щоб Сергій Гжебовський говорив українською мовою. Хоча сміємо нагадати що всі протоколи по прийому в комуністичну партію цих "націоналістів" були написані виключно російською мовою.

Детальнішу інформацію про вступ товариша Юрія Юриновського та його колег до КПРС ви зможете знайти в документальному спецпроекті "Велика Маніпуляція".

Натомість голова фракції Міша Посітко продовжував розкидатися звинувачуваннями. Спочатку звинуватив керуючу справами Яну Мельничук в тому, що вона нібито поширює фейкову інформацію. Згодом міського голову, в тому що він "кладе бюджетні гроші собі до кишені". Сергію Гжебовському дорікнув, що той не заробляє на кладовищі. Не забув Посітко і про Валерія Гордійчука, якого звинуватив, в тому що в нього велика зарплата та пенсія.

Незважаючи на все це депутати прийняли зміни до бюджету міста відповідно до яких кам'янчани зможуть отримати свою чесно зароблену платню.

2ogoloshenya