Світлана Старченко більше не депутат Кам'янець-Подільської міської ради. Хто займе її місце в депутатському корпусі?

Сьогодні під час засідання сесії Кам'янець-Подільської міської ради депутати підтримали проект рішення про складання депутатських повноважень своєї колеги Світлани Старченко.

За відповідне рішення проголосувало 19 народних обранців.

Окрім цього, вже колишні колеги подякували Світлані Володимирівні за її роботу на посаді депутата та начальника управління освіти Кам'янець-Подільської міської ради.

Як запевнив Василь Кобильник, очільник фракції "Європейська солідарність" до якої входила Світлана Старченко, виборці округу, де вона була депутатом (селище Цукрового заводу), можуть і мають повне право звернутися до будь-якого члена фракції, та до нього особисто з усіма питаннями, які необхідно вирішити й пообіцяв, що їхні інтереси й надалі будуть захищенні.  

Поряд із цим, у зв'язку з складанням депутатських повноважень Світланою Старченко виконавчий комітет міської ради звернувся до Кам’янець-Подільської міської виборчої комісії Хмельницької області для прийняття рішення про визнання обраним депутатом, наступного за черговістю, кандидата у депутати у виборчому списку місцевої організації політичної партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" (нині "Європейська солідарність").

Згідно з результатами місцевих виборів 2015 року наступним депутатом міської ради може стати генеральний директор ТОВ "Український кристал" Володимир Васильович Юр’єв.

2ogoloshenya