Запрошуємо на бізнес-тренінг "Основи фінансової грамоти або Як отримати від життя свої гроші"

Департаментом економіки та розвитку інфраструктури міста Кам’янець-Подільської міської ради 11 грудня о 16.00 у конференц-залі №1 готелю «7 Днів» в рамках ініціативи «Коучингова програма «Жіноче обличчя кам’янецького бізнесу» планується проведення бізнес-тренінгу "Основи фінансової грамоти або як отримати від життя свої гроші" 

У рамках тренінгу ви дізнаєтеся:

1. Що таке «філософія грошей» і що таке «фінансова зрілість».
2. Як легко і швидко збільшувати свої доходи та як перетворювати разові доходи в постійні.
3. Як позбавитися від рутини і підвищувати свою «грошову цінність» (створювати свій особистий бренд).
4. Як розмістити гроші так, щоб відчути себе в достатку та безпеці.

Тренінг проводить Валерій Стрільчик - тренер з розвитку особистості, тренер-ідеолог бізнес-систем, коуч (відносини, самореалізація, вирішення конфліктів), підприємець, має більше 20 років досвіду розвитку і управління власним бізнесом.

Усіх бажаючих запрошуємо долучитись до заходу. Вхід - вільний.

Обов’язкова попередня реєстрація:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfKzc2C2VdfOPbxJc9ixZx8i6ED-OUpTDT3-EP_4jyUnBjF7w/viewform?vc=0&c=0&w=1&fbclid=IwAR2GdpKmbgXMAAbjgG1qVcewUqzHj6lzywGxjn-EDUB1z_P0OEclrewqydk

Нагадаємо, що тренінг проводиться в рамках реалізації гендерної ініціативи «Коучингова програма «Жіноче обличчя кам'янецького бізнесу». Реалізація ініціативи стала можлива за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади та проекту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС), який в Україні впроваджує Федерація канадських муніципалітетів (ФКМ).

Контактна інформація: департамент економіки та розвитку інфраструктури міста
тел. 5-16-60; 5-17-60, e-mail Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

2ogoloshenya