Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Прокуратура вимагає сплати до бюджету 600 тис грн орендної плати

З'ясувалося, що у 2008 році  одне із підприємств стало власником комплексу нерухомого майна загальною площею близько 3,5 тис. кв. м у м. Кам’янці-Подільському.

Міська рада Кам'янця затвердила власнику нерухомості технічну документацію із землеустрою та зобов'язала на землекористувача укласти договір оренди ділянки упродовж місяця. Однак, всупереч вимогам законодавства та рішенню органу місцевого самоврядування, відтоді правовстановлюючі документи так і не оформили.
Тобто, ділянку використовували безкоштовно. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Хмельницької області. бюджет територіальної громади недотримує значні кошти, що і стало підставою для захисту прокурором інтересів держави у суді.
Як повідомив керівник Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури Олександр Гончар, прокуратура звернулась до суду з позовом про стягнення із недобросовісного землекористувача на користь міської ради 640 тис. грн. безпідставно збережених коштів орендної плати.
 
Позов перебуває на розгляді у господарському суді Хмельницької області.
 
\

2ogoloshenya