Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Упродовж листопада водії заплатили за проїзд замковим мостом 287 775 грн. На що їх використають читайте на нашому сайті.

 Як повідомляє пресслужба міськради, до Державного бюджету сплачено податок на додану вартість розміром 47 963 грн. Прямі витрати, яких у звітному місяці зазнало комунальне  підприємство   «Побуткомбудсервіс», склали 142 639 грн. Основною статтею  витрат  є заробітна плата працівників та сплата податків і енергоносіїв.

81 237 грн, згідно з рішенням сесії міської ради, поповнять казну міського бюджету, з яких:
- податок на прибуток –  17 491 грн;
- цільовий фонд соціально-економічного розвитку міста – 63 746 грн.
Кам’янець-Подільський державний історичний музей-заповідник   зможе використовувати кошти  у розмірі  11 952 грн на утримання своїх об’єктів.
Прибуток у розмірі 3984 грн залишиться на розвиток комунального підприємства «Побуткомбудсервіс», яке і є відповідальним за організацію руху через територію частини Кам'янець-Подільського державного історичного музею-заповідника «Замковий міст».

Джерело.

2ogoloshenya