Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

“Ви не слуги народу, ви ганьба народу!" – українці про депутатів монобільшості

Розчарування в діях та голосуванні депутатів від фракції "Слуга народу" все більше поширюється серед громадськості країни.

Сьогодні мережу підірвало відео в якому фермер із Житомирської області Сергій Вахнюк відкрито та дуже різко висловився на адресу депутата від "Слуги народу" Богдана Кицака

Відео виступу чоловіка опублікувало видання Цензор.нет.

"Нам ліквідували спецрежим ПДВ. Ви це знаєте? Сьогодні ціни, на те що вчора коштувало 6 тис. — сьогодні коштує 4 тис. Орієнтовно на 30-35%, до 40% впала ціна. Вчора велика рогата худоба коштувала  47 тис., сьогодні за 37 тис. не можна продати, потрібно на коліна ставати. Ви ставите, що людина хоче продати, а українець може купити? Хто його буде купувати?" — звернувся фермер до депутата та присутніх чиновників.

За словами фермера, сьогодні всі набрали кредитів на 5-7 років, аби збудувати ферму та розвивати господарство.

"Сьогодні ви розповідаєте, що ми локомотив. Хто ж топчеться по локомотиву? Сьогодні запрошую, губернатор, Вас запрошую, я друге господарство в районі, у якого більше 450 голів худоби. Я набрався кредитів, у мене в заставі все, що можна внести під заставу. Я сьогодні побудував нову ферму, буквально на День сільгосп працівника відкрив, у мене кредитів 10 млн. Який ринок землі?! Який аукціон? Куди я піду?"

Також чоловіка надзвичайно обурило те, що депутат від "Слуги народу" Богдан Кицак спочатку обіцяв фермерам не голосувати за земельну реформу, однак згодом, під час засідання Верховної Ради, змінив свою думку та проголосував "За" відкриття ринку землі.

“Ви не слуги народу, ви ганьба народу! Жодна влада нас так не принижувала!” — підсумовував у емоційному виступі фермер Сергій Вахнюк.

Зважаючи на різке падіння довіри людей до т.зв. "слуг народу", а точніше кажучи до операторів пульту голосування у Верховній Раді, їхні зустрічі з представниками громад стають все безглуздішими.

У зв'язку із цим варто й згадати депутата від 193 округу Ігоря Марчука, який сьогодні повинен зустрічатися із людьми. Відповідний графік роботи на окрузі він оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

Графік "гастрольного туру" депутата Ігоря Марчука

На даний час невідомо, як "слугу" зустрічали в ОТГ, адже він також підтримав відкриття ринку землі. Але навіть не це показує справжнє відношення депутата до мешканців округу, де його обрали.

Як виявилося Ігор Марчук вирішив продовжити свою "гастрольну діяльність" навіть в Маківській ОТГ, Дунаєвецького району, хоча цей населений входить до іншого, 192 виборчого округу, депутатом від якого є Олександр Герега.

2ogoloshenya