Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

У Кам'янці-Подільському засуджено неповнолітнього злодія

Кам’янець-Подільський міськрайонний суд засудив неповнолітнього злодія за крадіжку поєднану з проникненням в житло (ч.3 ст.185 КК України).

Сімнадцятирічний молодик, незважаючи на свій молодий вік, будучи вже судимим, не став на шлях виправлення та здійснив повторну крадіжку. Подія сталась в травні 2019 року, близько 05 години ранку, розбивши скло,  хлопчина проник всередину магазину, звідки викрав товар на суму 3619 грн., склавши все до заздалегідь підготовленої спортивної сумки, зник з місця злочину та розпорядився награбованим на власний розсуд.

В суді обвинувачений вину визнав повністю, та підтвердив всі вказані факти.

Дослідивши докази по справі, суд дійшов висновку про винуватість гр. Б у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.185 КК України. Оскільки, обвинувачений мав ще не відбуте покарання за вироком Чемеровецького районного суду від 21.08.2019 року, то покарання призначене Кам’янець-Подільським міськрайонним судом було поглинуто попереднім вироком та остаточно визначено у виді 05 років позбавлення волі.

На жаль дана крадіжка була не єдиним випадком порушення закону молодим чоловіком, після отримання вироку на нього очікує розгляд кримінальних проваджень за вчинення ряду злочинів в інших судах нашої області.

За інформацією прес-служби Кам'янець-Подільського міськрайонного суду

2ogoloshenya