Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

З 19 по 27 жовтня національна збірна з кікбоксингу WAKO виступила на першості світу 2019 року в Сараєво. У чемпіонаті взяв участь спортсмен з Кам'янця-Подільського та здобув перемогу.

У столиці Боснії та Герцеговини розіграли нагороди у трьох з семи розділів кікбоксингу за версією World Association of Kickboxing Organizations. Наголосимо, єдиної версії кікбоксингу, яка претендує на входження до програми Олімпіад.

В Чемпіонаті світу 2019 року взяли участь спортсмени з 58 країн. Українські кікбоксери за п’ять змагальних днів – з 22 по 26 жовтня – проявили надзвичайну зібраність й витривалість, що привело до підсумкового четвертого командного місця. 

wc-2019-sarajevo-ukraine-3 ЧС-2019 у Сараєво: вражаючі результати командної роботиwc 2019 sarajevo ukraine 3 -

Серед спортсменів був і кам'янчанин.

Роман Головатюк - чемпіон в надважкій вазі (+91 кг) К1. Спортсмен з Кам’янця-Подільського у фінальному протистоянні зумів дотиснути поляка (2:1) і піднятися на найвищу сходинку ЧС. У цій категорії виступали представники 14 країн. Українець провів три двобої. Окрім кікбоксера з Польщі, Роман гідно відпрацював проти француза (3:0) і білоруса (3:0).

Редакція газети "Вечірній Кам'янець" вітає Романа з перемогою!

2ogoloshenya