Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Рідні та очевидці події шоковані трагедією, яка сталася із 15-річною Наталією Цар. Вона випала з автобуса “Кам’янець-Подільський-Тернопіль”, вдарилася головою і зламала хребет. У смерті дівчинки свідки звинувачують жахливу дорогу та ”Укравтодор”. Поліція каже, що ймовірно, чиновники та водій таки будуть відповідати.

Дівчинка випала з рейсового автобуса “Кам’янець-Подільський-Тернопіль” по дорозі додому із коледжу. Їхала вона в Тернопільську область. Після того, як рушила зателефонувала бабусі і попросила приготувати щось смачненьке. За словами свідків, це і були останні слова 15-річної Наталії Цар.  

Подія сталася 18 жовтня між селом Колодіївка та селищем Скалат. Саме там автобус наїхав на яму. В цей момент двері відчинилися і дівчинка випала. Вона стояла біля задніх дверей, бо в автобусі не було вільних місць.

Про це повідомляють в сюжеті “Надзвичайних новин” на ICTV.

“Було багато стоячих людей. Я думаю, що водій не порушував швидкість. Попали на яму, дівчинка випала. Люди почали кричати “Водій зупинися!”. Він зупинився, всі вийшли, почали допомагати. Приїхала “швидка””, - розповідає в сюжеті свідок Роман Малюк.

За словами завідувача Скалатської підстанції швидкої допомоги Петра Швеця, дівчинка отримала травми несумісні з життям. У неї був перелом шийного відділу хребта і була пошкоджена основа черепа. 

Рідні Наталії шоковані. Вони не знають кого звинувачувати і не розуміють, як могли відчинитися ті злощасні двері. 

“Я не знаю, як ті двері відкрилися, як це могло статися і що це за рок долі. Я не можу звинуватити того шофера. Його ніхто не звинувачує”, - говорить родичка загиблої дівчинки Любов Стефанишин.

В той час, на сайті Всім під матеріалом про те, що Поліція шукає пасажирів автобуса, з якого випала 15-річна дівчина, з’явився коментар одного з очевидців трагедії, який був в автобусі під час того рейсу. Чоловік зазначає, що в транспортному засобі були вільні місця, а дівчина сама відмовилася сісти. 

Хто має рацію, встановлюватиме поліція. А от місцеві мешканці впевнені, що якби не жахлива дорога, трагедії могло і не статися.

“Стан дороги катастрофічний і міська влада досі не зробила нічого до цього часу. Вони зараз почнуть щось робити на показуху, але ж дитини не повернеш”, - говорить місцева жителька Світлана Кучарська.

В поліції ж говорять, що подібні ДТП складно розслідувати, бо доводиться досліджувати ще й стан дороги. За словами заступника керівника поліції Тернопільщини Володимир Галевича, невиключено, що до відповідальності будуть притягнуті як водій, так і представники “Укравтодору”, які вчасно не відремонтували дорогу.

Джерело.

2ogoloshenya