Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Де знаходиться демонтована бруківка з вулиць Кам'янця-Подільського?

Сьогодні місцеві активісти та представник Департаменту ЖКГ міста відвідали місця зберігання дорожньої бруківки, яку демонтували внаслідок капітального ремонту доріг міста. Наразі в Кам'янці-Подільському дорожній матеріал перебуває на території двох комунальних підприємств.

Зокрема на території КП "Спецкомунтранс" зберігається бруківка, яку демонтували під час ремонту вулиці Північна ще торік. Зараз цей матеріал вже перебуває на балансі міста. На купівлю в підрядної організації "Будмонтажсервіс" цієї бруківки з міського бюджету минулого року витратили понад 250 тис грн.

До слова, ціна на той момент була доволі низькою лише близько 75 гривень за 1 кв.м.

 

Окрім цього, на території комунального підприємства також зберігається бруківка демонтована з вулиці Привокзальна, де нині триває капітальний ремонт. За словами активіста Юрія Новака, заступник міського голови Сергій Бабій в приватній розмові повідомив, що незабаром і ця бруківка також буде викуплена в підрядного підприємства, що здійснює ремонт дороги.

А на території КП "Міськліфтсвітло" перебуває демонтована бруківка з вулиці Соборна, де розпочалися роботи з будівництва підземного торгівельного центру. Цей матеріал повністю належить громаді міста й поки, що буде зберігатися тут.

2ogoloshenya