Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Кам'янець-Подільські перевізники хочуть підняти ціну на проїзд у маршрутках

Сьогодні у Кам’янці-Подільському відбулися громадські слухання щодо підвищення вартості проїзду у міських маршрутках.

Про це повідомляє Vdalo.info.

За словами голови Кам’янець-Подільської спілки перевізників Миколи Чайковського, процедура корегування цін на проїзд була запущена ще 4 місяці тому. За цей час були проведенні економічні розрахунки та надані для перевірки у профільний департамент міської ради.

"Ми розуміємо, що економічна ситуація в Україні не найкраща, але підняття цін – це вимушений крок", – розповіли перевізники.

Вони, зокрема, скаржилися на інфляцію та ріс цін на запчастини, податки, амортизацію, автострахування, ремонт транспортних засобів, мінімальну зарплату.

"Питання страшне, але необхідне. За нашими розрахунками, економічно обґрунтована вартість проїзду у Кам’янці-Подільському – 7 грн, але просимо підняти ціну до 6 грн", – додали у спілці.

Пропозицію у 6 грн підтримали також у Департаменті економіки Кам’янець-Подільської міської ради. Таким чином після півгодинного обговорення 30 учасників громадських слухань підтримали зростання цін на проїзд до 6 гривень, один виступив "проти", один – "утримався".

Як повідомив заступник Кам’янець-Подільського міського голови Сергій Бабій, тепер рішення за виконавчим комітетом. Орієнтовно це питання винесуть на голосування через два тижні. Якщо члени виконкому підтримають пропозицію перевізників, то, ймовірно, вартість проїзду у маршрутках Кам’янця-Подільського зросте з 1 листопада.

2ogoloshenya