Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

5 жовтня в Кам'янці-Подільському відбувся марш захисників України "Ні капітуляції".

Організаторами маршу виступили представники фонду "Наші", "Ветеранське братерство", ГО "Сімей загиблих та поранених в АТО" та "Національний корпус".

Учасники заходу пройшли маршем вулицями міста до майдану Відродження, де відбувся  мітинг, під час якого звучали заклики до влади ні в якому разі не приймати т.зв. "Формулу Штанмаєра".

"Хмельниччина, Кам'янець-Подільський, Шепетівка, Ізяслав ми всі проти того що зараз відбувається. Ми проти того щоб плювали на нас, як на ветеранів. Ми проти того щоб узаконювали тих бандитів, які привели "русскую весну" і Путіна на Донбас".

"Я хочу щоб та влада почула і Кам'янець-Подільський і Хмельницький і інші міста України! Це не припустимо, та гра яку вони затіяли із сепаратистами", - зазначив Іван Дробний.

Нагадаємо, що 3 жовтня депутати Кам'янець-Подільської міської ради під час засідання 78 позачергової сесії прийняли звернення до Президента України В. Зеленського, Голови Верховної Ради України Д. Разумкова, народного депутата України І. Марчука щодо недопущення капітуляції України у російсько-українській війні.

2ogoloshenya